Домашні купати – фото рецепт приготування

опис

Домашні купати являють собою дуже смачні домашні ковбаски, які перед вживанням потребують обсмажуванні. За технологією такий делікатес готується зі свинини і солоного сала, але також його можна приготувати з яловичини і навіть із курячого м’яса. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Домашні купати, зроблені своїми руками, прекрасно підходять для пікніка. На природі їх можна посмажити на вугіллі, використавши для цього шампури або спеціальні грати. Також з таких незвичайних ковбасок вдається зробити в домашніх умовах масу смачних страв. З них готують печеню, оркьетте і тортилью з картоплею. Нерідко Купати фарширують курку і качку.

Секрет наших смачних ковбасок полягає в тому, що в цьому простому рецепті з фото ми пропонуємо використовувати для їх виготовлення в’ялено-копчене м’ясо, наприклад, бастурму. Це додасть делікатесу особливого смаку і злегка копчений аромат. Також купати вийдуть в рази краще, якщо в м’ясний фарш додати червоне вино.

Щоб приступити до приготування вишуканих Купати, необхідно спочатку ретельно вивчити наведену нижче покрокову інструкцію з фото. Якщо ковбаски ви приготуєте правильно, то зрозумієте, що такого делікатесу немає навіть в найдорожчому м’ясному магазині.

складові

Свинина

(Свіжа 1 кг + в’ялено-копчена 400 г)

сало свиняче

(200 г)

вино

(Червоне, 200 мл)

часник

(10-15 зубчиків)

Чорний перець мелений

(за смаком)

Кухонна сіль

(за смаком)

кишки

(за смаком)

кроки

  1. Насамперед зробіть свинячий фарш. Його можна купити в уже готовому вигляді або виготовити самим. В останньому випадку потрібно один кілограм свіжого м’яса. Його перекрутити через м’ясорубку або порубати ножем невеликими шматочками. У готову свинячу суміш додайте подрібнене до однорідної консистенції сало і в’ялено-копчене м’ясо. Отриманий фарш перемішайте, з’єднайте з видавленим через прес часником і посипте необхідними спеціями.

  2. Далі м’ясну суміш заправте вином і ретельно вимісити. Після цього фарш відправте в холодильник на одну ніч для настоювання. Якщо почати готувати ковбаски прямо зараз, то вони будуть не такими смачними і ароматними, як виходять зі справжнього м’яса зі спеціями.

  3. На наступний ранок підготуйте свинячі кишки: обробіть і промийте. Також для приготування купат можна використовувати штучну оболонку.

  4. Потім зі справжніх фаршу і підготовленої оболонки зробіть такі апетитні купати, як на фото нижче. Краї готового делікатесу обов’язково перев’яжіть щільною ниткою.

  5. Сформовані ковбаски піддайте обсмажуванні. Для цього можете використовувати як духовку, так і сковороду, і аерогриль. В останньому випадку дно приладу застеліть фольгою, встановіть решітку, а на неї викладіть делікатес.

  6. Смажити купати потрібно при температурі двісті градусів протягом тридцяти хвилин. Якщо ковбаски готувати в духовці або на сковороді, то в процесі обсмажування їх необхідно періодично перевертати на іншу сторону. Також м’ясний виріб спочатку можна зварити. Тоді на додаткову обсмажування потрібно всього десять хвилин.

  7. На цьому все приготування завершені. Готові домашні купати викладіть на тарілку і подайте до столу в гарячому вигляді.

    Смачного!