Домашні свинячі сардельки – покроковий фото рецепт

опис

Домашні свинячі сардельки за цим рецептом з фото виходять справжнім смакотою. Це прекрасний аналог магазинним сосисок і ковбасок. Зробити сардельки в домашніх умовах зовсім нескладно, і з цим нескладною справою напевно впорається кожен з вас. Пропоноване нами блюдо виходить смачним, соковитим, ніжним і не дуже витратним. По крайней мере, ви буде точно знати, що складові сардельок є виключно натуральними продуктами.

У цьому покроковому рецепті з фото ми пропонуємо приготувати молочні ковбаски зі свинини і яловичини. Однак нерідко такий продукт готують з курятини. Деякі господині сардельки доповнюють чорносливом, щоб надати їм родзинку, але цей інгредієнт на любителя, тому використовувати його необов’язково. Дуже важливо розбавити м’ясний фарш молоком або вершками, щоб сосиски в результаті вийшли соковитими і ніжними.

Для виготовлення домашніх сардельок вам необхідно буде запастися необхідними інгредієнтами і вільним часом, а також рекомендується звернути увагу на наведену нижче технологічну інструкцію з фото. У ній ви знайдете всі відповіді на питання, які напевно виникнуть у вас в процесі приготування.

складові

Свинина

(Фарш 700 г + шкурка 100 г)

Кухонна сіль

(Нітритний 2 г + звичайна за смаком)

Чорний перець мелений

(По вкуску)

Цукровий пісок

(2 ч. Л.)

Мускатний горіх

(за смаком)

кишки

(по необхідності)

вершки

(Заморожені, 200 г)

кроки

  1. В першу чергу, доведіть до потрібного стану свинячу шкуру. Відокремте її від сала і ножем почистіть. Увага! Відокремлене сало рекомендується використовувати в якості додаткового інгредієнта для приготування свинячо-яловичого фаршу, але це за бажанням.

  2. Очищену свинячу шкурку сполосніть під краном, поділіть на кілька частин і відваріть до розм’якшення. Потім шкуру подрібніть блендером до однорідної маси.

  3. Свинячо-яловичий фарш з’єднайте з обрізками сала і подрібніть блендером частинами.

  4. Перед подрібненням до м’ясних інгредієнтів додайте сіль, спеції і стружку заморожених вершків.

  5. Отриману м’ясну масу з’єднайте з подрібненою свинячий шкіркою. Ретельно перемішайте фарш і спробуйте його на смак. При необхідності додайте відсутніх спецій.

  6. Ще раз гарненько вимісити руками свинячо-яловичий фарш.

  7. Далі візьміть оброблену свинячу кишку і нещільно набийте її м’ясної сумішшю. Не забудьте періодично перекручувати сардельки, а на краю обов’язково перев’яжіть кишку кулінарною ниткою. Також загорнути фарш можна і в харчову плівку. У будь-якому випадку отримані молочні ковбаски обов’язково проткніть зубочисткою в декількох місцях. Це допоможе сосисок не луснути.

  8. Після цього наповніть ємність водою і нагрівайте її до вісімдесяти градусів. Опустіть в гарячу воду сардельки і включіть мінімальний вогонь. Воду з ковбасками знову нагрійте до вісімдесяти градусів, після чого вимкніть вогонь. Коли температура води, в якій знаходяться сардельки, буде знижена до сімдесяти п’яти градусів, знову включите маленький вогонь. Проробляйте таку маніпуляцію протягом однієї години. Довести до готовності домашні сосиски можна також в духовці, але це тільки тоді, коли духова піч може тримати температуру нижче ста градусів. В цьому випадку ковбаски потрібно буде помістити в духовку і тримати їх там протягом півтори години. Готові молочні сардельки рекомендується відразу облити холодною водою або засипати великою кількістю льоду для охолодження.

  9. Після продукт потрібно помістити в холодильник для подальшого зберігання. Неймовірно смачні домашні свинячі сардельки в смаженому вигляді готові, так що при першій же можливості нагодуйте своїх близьких таким чудовим м’ясним блюдом.

    Смачного!