Фруктова піца – самий літній десерт

Цей чудовий, літній, солодкий перекус до чаю або легкий десерт до вечері порадує вас, і, особливо, ваших діток. Готувати таку піцу дуже швидко і просто, а інгредієнти її влітку завжди під рукою.

Вам знадобиться:

  • Пісочне тісто для основи.
  • Будь-вершковий несолоний сир
  • Фрукти і ягоди на ваш розсуд
  • цукор
  • ваніль
  • борошно
  • Прозоре абрикосове варення або свіжий мед для додання “блиску”

основа:

Можна використовувати будь-який пісочне тісто на ваш розсуд – або готове, або самостійно виготовлене.

А для особливої ??”фруктові” рекомендуємо замісити тісто з подрібненим в блендері бананом. (2 банана + півсклянки цукру + яйце + столова ложка рослинної олії + борошно до консистенції стандартного печочного тесту)


Випікаємо корж товщиною 2 – 3 сантиметри в духовці, розігрітій до 180 – 200 градусів, протягом 12 – 15 хвилин. (Не забуваємо поставити на дно духовки воду)
Виймаємо корж з форми верхньої стороною на тарілку і даємо відпочити і охолонути.

обмазка:

Гарненько збиваємо міксером вершковий сир, цукор і ваніль (цукор і ваніль за смаком).

начинка:

Готуємо фрукти – промиваємо, нарізаємо (тут головне просушити частинки фруктів, щоб звести до мінімуму потрапляння води на корж).

Далі – справа техніки і творчості. Обмащуємо корж і розкладаємо фрукти красивим орнаментом. Зверху “поліруємо” абрикосовим варенням, зовсім трохи – трохи, а потім готову піцу ставимо охолодитися на 2 – 3 години.


Смачного!