Ковбаски в аерогрилі – фото рецепт приготування

опис

Ковбаски в аерогрилі, виготовлені за цим рецептом з покроковими фото, запросто замінять магазинні ковбасні вироби. Крім цього, якщо ви приготуєте м’ясний делікатес в домашніх умовах, ви будете точно знати всі його складові. Ми пропонуємо зробити домашні ковбаски виключно з натуральних продуктів, і ніякі підсилювачі смаку та інші шкідливі добавки використовувати для приготування даної закуски вам не доведеться.

Прекрасно те, що даний вид ковбасок підходить для смаження не тільки в аерогрилі. Делікатес вийде не менше смачним і апетитним, якщо його посмажити, наприклад, на мангалі або сковороді. Також дане м’ясне частування допускається смажити в духовці. Так ковбаски вдається запекти до отримання рум’яного кольору, а ще це виходить дійсно дуже смачно!

Якщо ви вирішили зробити в домашніх умовах ковбаски в аерогрилі, то ви повинні знати, що в даний час їх існує кілька видів: свинячі, курячі та яловичі. Виходячи з цього, ви можете вже самостійно вибирати, яке м’ясо використовувати для створення домашньої закуски, але врахуйте, ковбаски виходять неймовірно смачними і соковитими в будь-якому випадку!

Якщо ви приготуєте ковбаски по наведеній нижче покрокової інструкції з фото, то після цього зможете піддати їх заморожування. Надалі таку заготовку потрібно лише розморозити і використовувати за призначенням. До речі, з пропонованого нами кількості інгредієнтів виходить два ковбасних колечка. Пропонуємо почати підготовку прямо зараз!

складові

Свинина

(Лопатка, 1 кг)

часник

(2 зубчики)

Кухонна сіль

(за смаком)

Чорний перець мелений

(за смаком)

Гірчиця

(за смаком)

кишки

(2 метра)

кроки

  1. Спочатку підготуйте м’ясо, яке буде потрібно для приготування смачних ковбасок в домашніх умовах. Ретельно його промити, обсушити рушником і перекрутити через м’ясорубку з крупними гратами. В отриману суміш додайте необхідні спеції, після чого фарш вимісити і залиште на деякий час для настоювання. Тим часом очистіть і дрібно порубати зубчики часнику. Зверніть увагу! Часник потрібно саме порубати, а не натерти на тертці. Так він ароматизує ковбаски тільки злегка, а не повністю переб’є запах самого м’яса. Подрібнений інгредієнт додайте в свинячу масу, а після гарненько її перемішайте. Тепер підготуйте натуральну кишку, набийте її готовим фаршем за допомогою спеціального пристрою і перев’яжіть з двох сторін кінці міцної кулінарною ниткою.

  2. Готові ковбасні напівфабрикати проткніть голкою в декількох місцях, щоб вони не лопнули під час термічної обробки. Далі закип’ятіть в окремій ємності підсолену воду, після чого відваріть в ній ковбаски протягом десяти хвилин. Через зазначений час делікатес дістаньте з киплячої води і відразу розмістіть на решітці аерогрилю.

  3. Під грати агрегату підставте піддон, щоб на нього капав з ковбасок жир. Також дно електроприладу можна застелити фольгою. На смак делікатесу це ніяк не відіб’ється. Встановіть на аерогрилі температуру двісті п’ятдесят градусів і готуйте м’ясний виріб протягом двадцяти хвилин. Коли делікатес покриється рум’яною скоринкою, викладіть його на тарілку і остудіть. Вживати готові свинячі ковбаски рекомендується в охолодженому вигляді.

    Смачного!