Начинки для рулету з лаваша 15 кращих рецептів з фото

Знову повертаємося до вірменського тонкому лаваш що ми тільки не готували з нього піцу, лазанью, пироги, пиріжки. Рецепти можна подивитися тут.

Тонкий лаваш універсальний, і сьогодні пропоную приготувати з нього рулети, а для рулетів потрібна начинка.

Начинки для рулету з лаваша тема сьогоднішнього огляду. Розглянемо 15 найбільш смачних і простих начинок для рулету з лаваша.

  1. Начинки для рулету з лаваша з ковбаси і корейської моркви
  2. Рулет з лаваша з грибами і яйцями
  3. Начинки для рулету з лаваша з курячим філе і перцем
  4. Начинки для рулету з лаваша з крабовими паличками
  5. Рулет з лаваша з оселедцевої начинкою
  6. Дієтична начинка для рулету з лаваша
  7. Рулет з лаваша з сирою морквою і сиром
  8. Начинки для рулету з лаваша з м’ясним фаршем і овочами
  9. Начинка для рулету з лосося (сьомги) та огірка
  10. Рулетное начинка з курячим філе
  11. Овочева начинка для рулету
  12. Начинка з сиром і зеленню для рулету
  13. Рулет з шинкою і сиром
  14. Іспанська начинка для рулету з лаваша
  15. Гостра начинка з куркою для рулету

Начинки для рулету з лаваша з ковбасою і корейської моркви

Мабуть, найвідоміший рецепт начинки для рулету з лаваша.

Нам потрібні:

  • 150 г корейської моркви
  • 150 г вареної ковбаси
  • 1 шт лаваша
  • 2-3 ст.л. майонезу

приготування:

1. Морква корейська спочатку нарізана соломкою, але її потрібно ще раз подрібнити.

2. Дрібної соломкою нарізається також і варена ковбаса.

3. Перемішуємо всі продукти і заправляємо їх майонезом. Суміш повинна бути середньої консистенції, і не сухий, і не сильно рідкою.

4. На поверхню застилає харчову плівку, кладемо лаваш і промазуємо начинкою. Скачує в рулет. Потім рулет кладемо в холодильник.

Рулет з лаваша з грибами і яйцями

Нам потрібні:

  • 200 г грибів
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 3 яйця
  • 50 г твердого натертого сиру
  • 100 мл сметани
  • сіль і перець за смаком
  • рослинна олія
  • 1 лаваш

приготування:

1.Гріби з цибулею протушкувати на олії.

2.Яйца відварюємо і подрібнюємо, можна через спеціальні грати.

3. Гриби, яйця, сир збираємо в одну посуд, солимо, перчимо, і заправляємо сметаною.

4. Лаваш намазуємо сумішшю і залишаємо для просочення

Начинки для рулету з лаваша з курячим філе і перцем

Нам потрібні:

  • 1 шт лаваша
  • 1 куряче філе
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 зубок часнику
  • 2 ст.л. майонезу
  • 1 пучок кропу

приготування:

1.Сладкій перець і кріп подрібнюємо.

2. Часник з курячим філе перебиваємо в блендері. Спочатку часник, а потім курка.

3. Отриману суміш, змішуємо з кропом і болгарським перцем, заправляємо майонезом і старанно перемішуємо.

4. Отриманою начинкою, акуратно намазуємо лист лаваша, і щільно загортаємо в рулет. Звернув в плівку, кладемо в холодильник.

Начинки для рулету з лаваша з крабовими паличками

Ця начинка «класика» рулету з лаваша, де яка гулянка, завжди на столі рулет з крабовими начинкою. Може вам вона не знайома, тоді ділюся рецептом.

  • 100 г крабових паличок
  • 2 ст.л. вершкового сиру або 100 г твердого натертого сиру
  • 1 пучок кропу
  • 2 ст.л. сметани або майонезу
  • 1 лаваш
  • сіль і перець, за смаком.

приготування:

1.Крабовие палички і кріп подрібнюємо.

2. Всі продукти перемішуємо, заправляємо їх сметаною, і сумішшю покриваємо лист лаваша.

3. З намазаного лаваша, робимо рулет.

Рулет з лаваша з оселедцевої начинкою

Нам потрібні:

  • 1 оселедець середніх розмірів
  • 2 варених моркви
  • 1 плавлений сирок
  • 2 ст.л. оливкового масла (рослинного, розтопленого вершкового масла)
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 лист лаваша

приготування:

1.Селедку розрізаємо на філе, і ділимо його.

2. Відварену моркву розрізаємо на шматочки.

3. Плавлений сирок подрібнюємо.

4. Всі нарізані інгредієнти кладемо в блендер. Додаємо пару ложок оливкової або розтопленого вершкового масла. Все перебиваємо.

5. Цю суміш, наповнюємо подрібненою зеленою цибулею, перемішуємо і покриваємо нею лист лаваша.

6.Форміруем рулет.

Дієтична начинка для рулету з лаваша

Нам потрібні:

  • 1 огірок
  • 300 г сиру
  • 1 великий пучок кропу
  • 2 ст.л. оливкового масла
  • сіль за смаком
  • 1 лаваш

приготування:

1. Огірок подрібнюємо на тертці. Шкірку з огірка, якщо вона однорідна, можна не обрізати.

2. Кріп нарізаємо дрібно.

3. Продукти, згідно з рецептом, перемішуємо, заправляємо оливковою олією,

солимо і намазуємо лаваш. Загортаємо в рулет.

Рулет з лаваша з сирою морквою і сиром

Нам потрібні:

  • 1 морква
  • 1 лист лаваша
  • 50 г твердого сиру
  • 2 зубки часнику
  • 2 ст.л. майонезу

приготування:

1. Морква, 2/3 її частини трьом на дрібній тертці, а 1/3 частини на крупній.

2. Сир і часник подрібнюємо на тертці, відповідно на великої та дрібної.

3. Морква, сир, часник зібрати разом, додати майонез і перемішати.

4. Змішавши, намазуємо лист і загортаємо рулетом, відправляємо на холод.

Начинки для рулету з лаваша з м’ясним фаршем і овочами

Нам потрібні:

  • 300 г м’ясного фаршу, будь-якого
  • 1 морквина
  • 100 г брокколі
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 50 г тертого твердого сиру
  • 2 томата
  • 4 листки салату
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1 пучок зелені
  • 100 г 15% сметани
  • сіль, перець за смаком
  • 1 лист лаваша

приготування:

1.Ізмельченние морква і цибуля, обсмажуємо з фаршем.

2. Брокколі, її суцвіття, відварюємо. Охолоджені капусту, розрізаємо на дрібні частини.

3. Сир натираємо, помідор і зелень подрібнюємо.

4. Часник дрібно рубаємо.

5. Всі вищевикладені компоненти, заправляємо сметаною, солимо і перемішуємо.

6. На лаваш, спочатку кладемо листя салату, а потім начинку, і скочується в рулет.

Начинка для рулету з лосося (сьомги) та огірка

Нам потрібні:

  • 180 г риби лосось або сьомга
  • 200 г вершкового сиру
  • 1 свіжий огірок
  • зелень, за смаком
  • 2 тонких лаваша

приготування:

1.На тонкі смужки нарізаємо рибу.

2. Огірок очищений від шкірки, нарізаємо вздовж, на смужки.

3. Лист лаваша змащуємо вершковим сиром.

4. З краєчку аркуша розподіляємо рибу, на неї кладемо огірок, зелень подрібнену і загортаємо туго в рулет.

5. Перед подачею, нарізаємо товщиною 3 см.

Рулетное начинка з курячим філе

Нам потрібні:

  • 1 філе куряче
  • 1 шт червоного, солодкого лука
  • 2 помідори
  • 1 огірок свіжий
  • 1 пучок петрушки
  • 2 зубчики часнику
  • 4-5 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. суміші перців
  • 1 невелика пачка картопляних чіпсів
  • 1 тонкий лаваш
  • рослинне масло, для смаження
  • сіль за смаком

приготування:

1.Ізмельченние шматочки курячого м’яса, обсмажуються на сковороді.

2. Лук, нарізаний півкільцями, трошки присаливаем і обминали руками.

3. Помідори подрібнюємо на кубики.

4. Огірок натираємо на тертці. Петрушку і часник нашаткувати.

5. Перемішати курку з овочами, поперчити, заправити соєвим соусом і посипати картопляними чіпсами.

6. Начинку викласти на лавашний лист і сформувати рулет.

Овочева начинка для рулету

Нам потрібні:

  • 1 перець солодкий болгарський
  • 1 свіжий огірок
  • 1 помідор, середній
  • 1 зубок часнику
  • 2 пера зеленої цибулі, без білої частини
  • 2 гілочки кропу або базиліка
  • 50 г сиру «Фета»
  • рослинна олія

приготування:

1.Перец, огірок і помідор подрібнюємо на дрібні кубики.

2. Часник видавити крізь землянку.

3. Цибулю і кріп крупно нарізати.

4. Кубиками нарізаємо сир.

5. Всі продукти солимо і заправляємо рослинною олією.

6. Формуємо рулет.

Начинка з сиром і зеленню для рулету

Нам потрібні:

  • 180 г сиру
  • 50 г сметани
  • 1 зубок часнику
  • 1 помідор, великий
  • 1 невеликий пучок кропу
  • сіль за смаком
  • 1 лаваш тонкий

приготування:

1.Чеснок подрібнюємо. Кріп нарізаємо.

2. Помідор подрібнюємо на кубики.

3. Необхідні продукти, солимо і перемішуємо.

4. Сформувати рулет, попередньо намастивши лист лаваша начинкою.

Рулет з шинкою і сиром

Нам потрібні:

  • 100 г шинки
  • 100 г сиру, твердого будь-якої марки
  • 1 зубок часнику
  • 1 огірок свіжий
  • 2-3 ст.л. йогурту
  • 1 листової лаваш

приготування:

1.Ветчіну, найкраще, нарізати тонкою соломкою.

2. Твердий сир і огірок подрібнюємо на крупній тертці, а часник на дрібній.

3. Все, що є, згідно з рецептом, перемішати, заправити йогуртом, і намазав лаваш, скрутити рулет.

Іспанська начинка для рулету з лаваша

Для любителів гостренького, підійде даний рецепт.

Нам потрібні:

  • 500 г яловичини
  • 1 головка цибулі
  • 1/2 банки консервованої кукурудзи
  • 1 перець солодкий, червоний
  • 2-3 середніх томата
  • сіль, перець чорний, перець чилі мелений, за смаком
  • 200 г сиру «Чеддер», натертий
  • петрушка або кінза
  • 2 лаваша тонких

приготування:

1.Мясо яловичини подрібнити і згасити.

2. Лук, болгарський перець, томати нарізаємо дрібно.

3. Зелень дрібно рубаємо.

4. Всі інгредієнти, згідно рецепту, з’єднуємо, перемішуємо і розподіляємо по лаваш, формуємо рулет.

Гостра начинка з куркою для рулету

Нам потрібні:

  • 2 шт. куряче філе
  • 2 томата
  • 1 перець салатний
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 червона цибуля
  • 125 г сиру «Моцарелла»
  • 50 г зеленого салату
  • 5 ст.л. оливкової або рослинного масла
  • 1/2 ч.л. чорного перцю
  • 10 оливок без кісточок
  • 1/2 ч.л солі
  • 2 листових лаваша

приготування:

1.Мясо курки відварити і нарізати.

2. Томати і перець солодкий подрібнюємо, а оливки -нарезаем кільцями.

3. Ріпчасту і солодкий цибулю нарізати півкільцями, посолити і обминути руками.

4. Сир подрібнити на кубики.

5.Всі інгредієнти добре перемішати, поперчити і злегка посолити. Заправляємо оливковою олією.

6.Берем лист, накладаємо начинку, рівномірно її розподіляємо по листу. Загортаємо туго в рулет.

Приготовлені за цим рецептом начинки для рулету з лаваша, стануть в нагоді вам коли надумаєте їхати з сім’єю відпочивати на природу, або влаштуєте святкове застілля вдома, або просто захочете щось смачненьке до чаю.

Смачного!