Що приготувати на сніданок 8 Березня. Смачні та швидкі рецепти своїми руками.

Якщо відкинути історичні факти виникнення дати 8 Березня, то ця дата – свято Весни і жіноче свято.

Це День, коли жінки відчувають себе коханими, не залежно від статусу: дружина, мама, дочка, сестра або кохана дівчина, а чоловіки – намагаються зайвий раз довести їм, що вони ними кохані.

У цей день наші чоловіки, раніше встають, «окупують» кухню, і намагаються приготувати на сніданок, щось смачненьке, щоб подати його коханої в ліжко або всім жінкам сім’ї.

Перед ними часто стоїть питання: що приготувати на сніданок 8 Березня? чим порадувати свою кохану? І які страви приготувати: адже вони повинні бути простими у приготуванні, смачними і мати презентабельний вигляд.

Я постараюся допомогти, і буду рада якщо моя добірка рецептів, допоможе вам, дорогі чоловіки, відповісти на ці питання.

  1. Десерт низькокаллорійний »Фруктовий рай» смачно і швидко
  2. Пиріг зі згущеним молоком і шоколадно-горіховою пастою за 5 хвилин своїми руками
  3. Шоколадний пиріг за 5 хвилин в мікрохвильовці на сніданок коханій
  4. Десерт миттєвий – бізі в мікрохвильовці
  5. Морквяний торт без борошна і цукру улюбленої на сніданок
  6. Бутерброд Елвіса Преслі – приготувати на сніданок
  7. Штрудель з лаваша – супер швидкий рецепт приготування
  8. Густий гарячий шоколад – смачний і швидкий рецепт на сніданок
  9. Відеорецепт печива з шоколадом за 5 хвилин

Десерт низькокаллорійний «Фруктовий рай» смачно і швидко

Для дам, що стежать за своєю фігурою, підійде ніжне і просте в приготуванні блюдо.

Нам потрібні: (рецепт на 4 порції)

  •  800 мл сметани 15% (регулюйте виходячи з кількості порцій і обсягу десертніц)
  • 1 пакетик (20 г) швидкорозчинного желатину
  • 200 г цукрової пудри (цукру)
  • 2 пакетики ванільного цукру
  • 2 ківі
  • 2 банана
  • 2 апельсина або мандарина (можна полуницю і інші ягоди)
  • 1 склянку теплої води

приготування:

  1. Желатин заливаємо склянкою теплої води, і помішувати, поки повністю розчиниться.
  2. Беремо ємність, в якій зручно збивати і вливаємо сметану. Змішуємо її з цукровою пудрою і ванільним цукром, працюємо міксером або віночком.

3.В сметанним суміш, додаємо розведений желатин і перемішуємо.

4. Фрукти очищаємо і подрібнюємо на кубики або пластинки.

5.Берем форму для десертів, і починаємо збирати десерт. На одну креманку нам знадобиться по 1/2 банана, 1/2 ківі, 1/4 груші, 1/2 апельсина і полуниці. Якщо використовуємо чашу і будемо формувати торт, тоді беремо загальна кількість фруктів.

6. На дно форми кладемо по черзі фрукти і заливаємо сметаною сумішшю, до країв. За бажанням (рекомендую), можна все перемішати. При перемішуванні, ягоди і фрукти розподіляються рівномірно. Для готовності, кладемо десерт в холодильник на 4 години, або на ніч., Попередньо покривши харчовою плівкою.

7. Якщо ви вирішили зробити у вигляді торта, то після застигання його потрібно якось витягнути з форми, а ви не знаєте як. Я вам підкажу. Беремо миску по діаметру більше форми з десертом, заливаємо гарячою водою, поміщаємо форму з тортом і тримаємо 10-20 секунд. Нижній шар трошки підтане, і ми з легкістю виймем торт. Для цього накриємо тарілкою десерт, і перевернемо на тарілку.

8. При подачі, можна притрусити натертим чорним шоколадом у вигляді вісімки або сердечка.

Пиріг зі згущеним молоком і шоколадно-горіховою пастою за 5 хвилин своїми руками

Простий і смачний рецепт пирога, впорається навіть школяр.

Нам потрібні:

  • 1 банка згущеного молока
  • 1 ст. борошна
  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. соди
  • шоколадно-горіхова паста або будь-яке варення

приготування:

  1. У просіяне борошно, всипаємо соду і перемішуємо.
  2. У посуд вливаємо згущене молоко, вбиваємо яйце і перемішуємо.

3. До згущеному молоці з яйцем всипаємо борошно і змішуємо.

4. На деко застилає фольгу і викладаємо тісто, рівномірно вирівнюємо тонким шаром. (1 см) Намагаємося сформувати правильний прямокутник.

5. Випікається в духовці температурою 180 градусів, протягом 5-7 хвилин. Для визначення готовності, протикаємо зубочисткою.

6. Виймаємо з духовки і ще теплим розрізаємо на чотири частини.

7. Укладаємо пиріг шарами, кожну частину змащуємо шоколадно-горіховою пастою. Зверху можна притрусити подрібненими горішками.

Подавати пиріг можна з какао, кави або гарячим шоколадом.

Шоколадний пиріг за 5 хвилин в мікрохвильовці на сніданок коханій

Практично всі жінки ласуни, тому шоколадний пиріг, приготований за цим рецептом, принесе задоволення будь-якої особи слабкої статі. А готувати його не складе великих труднощів, і за лічені хвилини, ваша улюблена ще й очі не встигне протерти ..

Нам потрібно:

  • 5 ст.л. борошна пшеничного (можна використовувати вівсяну, житнє)
  • 4 ст.л. цукрової пудри (можна замінити на цукор, але тоді довше доведеться збивати)
  • 2 ст.л. какао
  • 1 яйце
  • 5 ст.л. молока
  • 2 ст.л. розм’якшеного вершкового масла (можна рослинне масло)
  • 3 ст.л. сметани
  • 100 г кокосової стружки (горішки подрібнені)
  • 1 ч.л. розпушувача (можна соду погашену оцтом)

приготування:

  1. Яйце розбиваємо в посуд, де можна збивати і злегка взобьем.
  2. До нього по черзі додаємо цукрову пудру (2 ст.л.), масло розм’якшене і 1/2 частина від норми молоко, після кожного інгредієнта збиваємо міксером.
  3. До цієї суміші поступово додаємо борошно, какао і розпушувач

 безперервно помішувати, якщо вся мука розчинилася, додаємо молоко, що залишилося і віночком або міксером перемішуємо. Тісто має бути консистенції густої сметани.

4. Форму потрібно взяти придатну до запікання в мікрохвильовці. Промащуємо її добре: і дно, і з боків – заливаємо тісто, розрівнюємо.

5. Випікається в мікрохвильовці на максимумі, при 750 ват 4,5 -5 хвилин. Якщо потужність більше – 4 хвилини. На готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. Будьте уважні, щоб низ не підгорів.

6. Готуємо просочення: сметану змішуємо з цукровою пудрою (2 ст.л.) і перемішуємо.

7. Готовий пиріг виймаємо з мікрохвильовки і перевертаємо його на блюдо. Обережно, гаряче !!

8. Пирогу даємо охолонути і перемащуємо зверху сметаною сумішшю.

9. Чи можна зверху посипати кокосовою стружкою, буде виглядати ефектно.

Десерт миттєвий – бізі в мікрохвильовці

Блюдо за цим рецептом готується дуже швидко, а виходить ну, оочень смачно!

Нам потрібні:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру (цукрової пудри)
  • 3 ч.л. какао
  • силіконові формочки для запікання

приготування:

  1. Нам знадобляться білки, тому відокремлюємо їх від жовтків.
  2. Білки збиваємо міксером, коли з’явиться піна, починаємо додавати порціями цукор і не припиняючи помішувати всипаємо какао порошок. Продовжуємо збивати, поки піна не буде триматися на віночках.
  3. Беремо силіконові формочки і наповнюємо їх білковою масою.

4. Коли цей процес завершено, ставимо в мікрохвильовку, на найбільшу потужність, запікаємо 30-40 секунд. Якщо мало часу буде, додати до 1 хвилини, все залежить від потужності вашої мікрохвильовки.

5. Готове бізе посипаємо тертим шоколадом.

Морквяний торт без борошна і цукру для коханої на сніданок

Для коханих жінок, які дотримуються дієтичних норм харчування, приготувати на сніданок можна дуже смачний, ситний і корисний морквяний торт, без борошна і цукру. Дами будуть задоволені і ситі.

Нам потрібні:

  • 2 банана
  • 3 яйця
  • 15 фініків без кісточки
  • 6 ст.л. рафінованої олії
  • 1 ст. вівсяних пластівців
  • 0,5 ст. кокосової стружки
  • 0,5 ст. будь-яких горішків
  • 1/2 ч.л. кориці
  • 0,5 ст. родзинок
  • 1/2 ч.л. кардамону
  • 1/2 ч.л. мускатного горіха
  • 4 середні моркви
  • солі щіпку

Для глазурі:

  • 200 г 9% сиру
    1 лимон, потрібна 1 ч.л. цедри
    2-3 ст.л. меду

приготування:

  1. Яйця збиваємо.
  2. Банани шматочками закидаємо в блендер. Сюди ж поміщаємо фініки, рослинне масло і перебиваємо все в блендері.
  3. До яйцям додаємо вівсяні пластівці, кокосову стружку, горішки, корицю, родзинки, кардамон, мускатний горіх і дрібку солі. Всі інгредієнти перемішати.

4. Морква очищаємо і натираємо на дрібній тертці.

5. Банани змішуємо з яєчною сумішшю і до них додаємо моркву, перемішуємо.

6. Візьмемо форму для запікання, можна роз’ємну, в загальним яка є, така і зійде. Дно форми застилає пергаментом, змащуємо маслом і борта також. Заповнюємо форму сумішшю, розрівнюємо.

7. Духовка розігріта до температури 180 градусів. Запікати 40 хвилин. Остудити.

8. Поки торт остужіваем, займемося глазур’ю. Сир змішуємо з цедрою лимона, медом і все перебиваємо в блендері.

9. Остиглий торт намазуємо глазур’ю і подаємо з чаєм, кавою.

Бутерброд Елвіса Преслі – приготувати на сніданок

Приготувати на сніданок такий бутерброд простіше-простого. Я думаю вашої дамі сподобається.

Нам потрібні:

  • 1 ч. Л. меду
  • 1 скибочка хліба
  • арахісове або горіхове масло
  • 1 банан
  • пару листочків м’яти

приготування:

  1. Скибочку хліба підсмажуємо на сковороді або в тостері.
  2. Банан розрізаємо вздовж на половину, і ще раз поперечний розріз.
  3. Хліб намазуємо арахісовим маслом, зверху укладаємо банан і поливаємо медом. Можна прикрасити листочками м’яти.

Все бутерброд готовий!

Штрудель з лаваша – супер швидкий рецепт приготування

За 30 хвилин можна приготувати чудовий яблучний штрудель на сніданок, і піднести коханої жінки до чаю.

Нам потрібні:

  • 2 великих яблука
  • 50 г волоських горіхів
  • 100 г цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • 3 ст.л. панірувальних сухарів
  • 20 г вершкового масла
  • 50 г цукрової пудри
  • 1 вірменський лаваш

приготування:

  1. У яблук вирізається серцевина, а м’якоть нарізається тоненькими шматочками.
  2. На сковороді розігріваємо вершкове масло, і додаємо цукор, помішуючи, доводиться до повного розчинення цукру.
    Яблука кладемо в карамельну суміш і карамелізуем їх, при помішуванні.

3. Додаємо корицю і волоські горіхи, перемішуємо.

4. Щоб яблука не «текли» в штрудель, додаємо панірувальні сухарі, ретельно перемішуємо. Коли яблука закарамелізіровалісь, вимикаємо вогонь і даємо охолонути.

5. Лаваш кладемо на робочу поверхню, а на нього накладаємо всю нашу начинку, залишаємо чверть лаваша вільним.

6. Звертаємо в щільний рулет. Беремо деко, застилає пергамент і кладемо штрудель.

7. Духовку попередньо розігріваємо при 180 градусах. Запікаємо наш рулет 20 хвилин.

8. Трохи остиглий штрудель, нарізати порційними шматочками і посипати цукровою пудрою. Прикрасити можна кулькою морозива, збитими вершками і листочками м’яти.

Густий гарячий шоколад – смачний і швидкий рецепт на сніданок

Цей напій зробить вашу улюблену, молодий і мудрою, так у всякому разі, думали древні ацтеки, які придумали цей божественний напій. Правда, у нас цей рецепт відрізняється від старовинного, але тим не менш, дуже смачний.

Нам потрібні:

  • 125 мл молока (1/2 склянки з обідком)
  • 125 мл води (1/2 склянки)
  • 1 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. какао-порошку
  • 4 часточки шоколаду
  • дрібка солі
  • щіпка ванільного цукру
  • збиті вершки, скористаємося готовими, покупними
  • щіпка кориці

приготування:

  1. Крохмаль розводимо в молоці кімнатної температури

2. Ставимо на вогонь каструлю з водою і закип’ятити її. У неї кидаємо какао, сіль, шоколад, ванільний цукор і перемішуємо. Варимо, до повного розчинення інгредієнтів, постійно помішуючи.

3. Суміш молока з крохмалем, вливається тонкою цівкою в шоколадну суміш, безперервно помішуючи, до загусання.

4. Переливаємо гарячий шоколад в кружку, зверху поливаємо збиті вершки і посипаємо корицею.

Ну, чим не завершальна крапка, нашого сніданку до приготованим десертів! Я думаю, що ваша улюблена буде від вас і приготованого сніданку в захваті.

Відеорецепт печива з шоколадом за 5 хвилин

Щастя і любові вашій хаті!