Швидкі Ледачі Чебуреки на кефірі

20 хв

  • Для початку приготуємо опару. У 100 мл теплої води додамо 1 ч.л. цукру і 1 ч.л., сухих дріжджів, перемішати і залишити в теплому місці на 15 хвилин.
  • У миску наливаємо кефір, додаємо яйця, опару, сіль, борошно, воду, замішуємо тісто. Тісто має вийти гущі ніж на млинці.
  • Лук наріжемо дрібними кубиками і обсмажити на сковороді до готовності, перемішаємо з відвареним крученим м’ясом, додамо сіль і спеції за смаком. Начинка готова.

  • За цей час тісто вже початок пузиритися, можна починати готувати чебуреки.
    Наливаємо тісто на сковороду, як тільки тісто почне схоплюватися, укладаємо на одну половинку млинця пару ложок начинки, закриваємо другою половиною і виделкою придавлюємо краю, щоб вони злиплися. Смажимо чебуреки з двох сторін до золотистого кольору на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.


Смачного!
Відео рецепт:

Рецепт ледачих чебуреків:

опара:

  • Вода тепла – 100 мл
  • Дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.