Сік з Горобини. З чорноплідної. Нормалізує тиск і головні болі.

Горобину з давніх років вживають як лікарська рослина. Її допомога не замінна при атеросклерозі, гіпертонії, при набряклості як сечогінний засіб і при кровотечах різного роду.
Сік червоної горобини радять застосовувати при гастритах зі зниженою кислотністю, при хворобах призводить до розширень вен в нижніх кінцівках, хворобливих гемороїдальних шишечках. У плодах горобини виявлена ??кислота сорбінова, відома як антисептик, завдяки її бактерицидним властивостям її використовують в для приготування консервів з соків і овочів. При дизентерії допомагає свіжий сік з горобини і просто ягоди.

Якщо є можливість то в день можна з’їдати по 100 гр ягід перед їжею за 30 хвилин, а соку зі свіжих ягід, потрібно випивати по чверті склянки до їди, теж за 30 хвилин

Сік чорноплідної горобини.

Чорноплідна горобина теж добре допомагає при атеросклерозі і підвищеному тиску. Сік з чорноплідної горобини трохи терпкий, але його п’ють по 2-3 столових ложки за раз тричі на день, хоча б 1,5 місяця.

При наявності у вас головних болів виникають через підвищеного тиску або безсоння, то сік з чорноплідної горобини чудово нормалізує всі ці нездужання. При гастриті зі зниженою кислотністю, чорноплідна горобина нормалізує її і з’явиться хороший апетит.

Здатність усувати токсикози у вагітних, усувати розвиток золотистого стафілокока і дизентерійної палички допомагає наявність фітонцидів в чорноплідної горобини.