опис
Сік з кабачків на зиму – дуже смачний і корисний напій, який простіше приготувати самостійно в домашніх умовах, ніж купувати в магазинах. Для його приготування з даного пошаговому фото рецептом знадобляться тільки овочі, фрукти і зелень, ніяких консервантів і харчових добавок. Завдяки цьому створюється не просто смачний напій, але і дуже корисний продукт для організму. Якщо кабачковий сік зробити на зиму, так як описано в технологічній інструкції з фото, яка приведена далі, то ви заготовите корисний напій, який рекомендується вживати щодня і дітям, і дорослим.
Приготувати на зиму кабачковий сік таким способом можна тільки з одних кабачків, але навіщо? Адже з’єднавши його з такими фруктами, як яблуко, лайм, груша і виноград, як в нашому випадку, ви отримаєте оригінальний мікс, який і за смаком виходить набагато смачніше, і в рази корисніше, ніж звичайний сік. До того ж, напій, приготований з даного рецептом, виходить з дуже незвичайними смаковими якостями, завдяки додаванню в нього зелені шпинату і петрушки. Однак кожен, хто входить інгредієнт в цей простий рецепт завжди можна замінити на інший, виходячи зі своїх смакових переваг.
Отже, починаємо готувати смачний свіжий сік з кабачків на зиму!
складові
кабачки
(3 шт.)
яблука
(2 шт.)
шпинат
(1 пучок)
Лайм
(2 шт.)
петрушка
(1 пучок)
Корінь імбиру
(за смаком)
груші
(1 шт.)
Виноград
(100 г)
кроки
-
Насамперед підготуємо кабачки. Їх необхідно використовувати середньої стиглості, коли овочі ще не наповнені великими насінням і містять багато власного соку. Кабачки миємо, після чого обрізаємо з двох сторін попки.
-
Потім беремо лайми і очищаємо їх від шкірки.
-
Петрушки для приготування цього соку можна використовувати навіть більше, ніж вказано в інгредієнтах цього рецепта. Тобто можна взяти не один пучок, а, наприклад, два. Після, необхідно ретельно її вимити й обсушити серветками.
-
Корінь імбиру в даному випадку на любителя, тому і використовувати його можна за бажанням. У будь-якому випадку, його потрібно вимити і очистити від верхнього шару.
-
Шпинат ретельно переберемо від поганих листочків, після чого ретельно промиємо.
-
Чисту грушу відділимо від хвостика, після чого розрізати на кілька частин, щоб видалити з неї серцевину з кісточками.
-
Виноград в даному випадку необхідно використовувати солодкого сорту, тому що використовується він в цьому рецепті, щоб надати кабачкова соку трохи солодощі. Отже, ягоди відділимо від гілочок винограду, після чого гарненько їх промиємо.
-
Тепер всі підготовлені інгредієнти пропустимо через соковижималку в одну загальну ємність. Таким чином, вийшов насичений сік зеленого кольору з ароматом свіжості.
-
Далі отриманий мікс переливаємо в стерилізовані банки, після чого закручуємо їх обробленими кришками. Зберігати таку дорогоцінну заготовку слід строго в холодильнику.
-
Коли прийде час відкривати баночку з домашнім міксом, що міститься в ній сік з кабачків і фруктів слід відразу весь використовувати, тому що відкрита заготівля швидко зіпсується. Сік з кабачків на зиму готовий.
Смачного!

Знову повертаємося до вірменського тонкому лаваш що ми тільки не готували з ...

Калина являє собою чагарник, гіллясте, висотою як дерево до 4 метрів з ...

описКомпот з чорниці на зиму простий для виконання в домашніх умовах, не займе ...

описМариновані огірки з кабачками на зиму одна з незвичайних, але дуже смачних ...

описСтручкова квасоля в томаті на зиму - абсолютно дієтична, низькокалорійна і ...

описЗамороження зеленої цибулі - найпростіша процедура, яка забезпечить вас ...