Сік з кабачків на зиму – рецепт з фото через соковижималку

опис

Сік з кабачків на зиму – дуже смачний і корисний напій, який простіше приготувати самостійно в домашніх умовах, ніж купувати в магазинах. Для його приготування з даного пошаговому фото рецептом знадобляться тільки овочі, фрукти і зелень, ніяких консервантів і харчових добавок. Завдяки цьому створюється не просто смачний напій, але і дуже корисний продукт для організму. Якщо кабачковий сік зробити на зиму, так як описано в технологічній інструкції з фото, яка приведена далі, то ви заготовите корисний напій, який рекомендується вживати щодня і дітям, і дорослим.

Приготувати на зиму кабачковий сік таким способом можна тільки з одних кабачків, але навіщо? Адже з’єднавши його з такими фруктами, як яблуко, лайм, груша і виноград, як в нашому випадку, ви отримаєте оригінальний мікс, який і за смаком виходить набагато смачніше, і в рази корисніше, ніж звичайний сік. До того ж, напій, приготований з даного рецептом, виходить з дуже незвичайними смаковими якостями, завдяки додаванню в нього зелені шпинату і петрушки. Однак кожен, хто входить інгредієнт в цей простий рецепт завжди можна замінити на інший, виходячи зі своїх смакових переваг.

Отже, починаємо готувати смачний свіжий сік з кабачків на зиму!

складові

кабачки

(3 шт.)

яблука

(2 шт.)

шпинат

(1 пучок)

Лайм

(2 шт.)

петрушка

(1 пучок)

Корінь імбиру

(за смаком)

груші

(1 шт.)

Виноград

(100 г)

кроки

  1. Насамперед підготуємо кабачки. Їх необхідно використовувати середньої стиглості, коли овочі ще не наповнені великими насінням і містять багато власного соку. Кабачки миємо, після чого обрізаємо з двох сторін попки.

  2. Потім беремо лайми і очищаємо їх від шкірки.

  3. Петрушки для приготування цього соку можна використовувати навіть більше, ніж вказано в інгредієнтах цього рецепта. Тобто можна взяти не один пучок, а, наприклад, два. Після, необхідно ретельно її вимити й обсушити серветками.

  4. Корінь імбиру в даному випадку на любителя, тому і використовувати його можна за бажанням. У будь-якому випадку, його потрібно вимити і очистити від верхнього шару.

  5. Шпинат ретельно переберемо від поганих листочків, після чого ретельно промиємо.

  6. Чисту грушу відділимо від хвостика, після чого розрізати на кілька частин, щоб видалити з неї серцевину з кісточками.

  7. Виноград в даному випадку необхідно використовувати солодкого сорту, тому що використовується він в цьому рецепті, щоб надати кабачкова соку трохи солодощі. Отже, ягоди відділимо від гілочок винограду, після чого гарненько їх промиємо.

  8. Тепер всі підготовлені інгредієнти пропустимо через соковижималку в одну загальну ємність. Таким чином, вийшов насичений сік зеленого кольору з ароматом свіжості.

  9. Далі отриманий мікс переливаємо в стерилізовані банки, після чого закручуємо їх обробленими кришками. Зберігати таку дорогоцінну заготовку слід строго в холодильнику.

  10. Коли прийде час відкривати баночку з домашнім міксом, що міститься в ній сік з кабачків і фруктів слід відразу весь використовувати, тому що відкрита заготівля швидко зіпсується. Сік з кабачків на зиму готовий.

    Смачного!