Тонкі млинці | з начинкою з сиру

Печемо млинці

  • У чаші змішуємо борошно, цукор, ванільний цукор, сіль, сухі дріжджі.
  • Додаємо яйце, тепле молоко (36-40 градусів). Перемішуємо, накриваємо кришкою і залишаємо на 1 годину на кухонному столі.
  • Додаємо пару ложок рослинного масла без запаху. Добре перемішуємо.

  • Сковороду змащуємо дуже невеликою кількістю рослинної олії і випікаємо тонкі млинчики.

Начинка для млинців

  • Сир розтираємо з цукром і яйцями.
  • Ізюм заливаємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Зливаємо воду, додаємо в підготовлений сир, перемішуємо.
  • На млинець кладемо одну-дві ложки начинки і звертаємо конвертиком.
  • У жароміцний посуд складаємо начинені млинці пересипаючи їх цукром і поливаючи сметаною.
  • Ставимо в духовку, розігріту до 160 С на 30 хвилин.


Смачного!!!
Відео рецепт тонких млинців з сиром:

Рецепт млинців на дріжджах

  • Молоко – 1 літр
  • Борошно – 0,5 літра
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль -? ч. ложки
  • Сухі дріжджі – 1 ч. Ложка
  • Рослинна олія – ??2 ст. ложки