Заморожений борщ на зиму – фото рецепт покроково

опис

Заморожений борщ на зиму насправді являє собою овочеву основу під це гаряче блюдо. Якщо ви до цих пір ставите питанням: «Як заморожувати набір овочів для борщу?», То обов’язково вивчіть даний фото рецепт, він вам на нього відповість. Замороження вважається найкращим способом збереження овочів на зиму. Так чому б не скористатися цим випадком і не заморозити ті овочі, які потім можна використовувати для приготування смачного борщу. Звичайно, ніяких перешкод для цього немає!

Отже, щоб борщ, приготовлений в домашніх умовах, вийшов насиченим і дуже смачним, для нього готують овочеву заправку. Крім основних овочів, таких як цибуля, помідори, морква і перець, для приготування заправки деякі господині використовують ще й буряк. З замороженої буряка виходить борщ таким же смачним, як і зі свіжої. Перед заморожуванням все овочі подрібнюються, після чого змішуються один з одним. У підсумку, виходить заморожена суміш овочів, яку необхідно тільки розморозити і відправити в потрібний момент в каструлю.

До речі, використовуючи цей простий фото рецепт з покроковою інструкцією, можна заморозити і капусту. Тільки її слід заморожувати в окремому пакетику, так як капуста кладеться в борщ останньої.

Пропонуємо розпочати заморожуванню борщу на зиму в домашніх умовах.

складові

Ріпчаста цибуля

(6 шт.)

Солодкий болгарський перець

(8 шт.)

помідори

(7 шт.)

морква

(5 штук.)

кріп

(2 пучка)

кроки

  1. В першу чергу, підготуємо і ретельно промиємо всі овочі для створення заправки в борщ. Перчик і помідори в даному випадку можна використовувати будь-якого сорту.

  2. Тепер займемося їх подрібненням. Помідори, цибулю і перець порізати шматочками невеликих розмірів, а морква, очищену від шкірки, подрібнити на тертці. За бажанням, можна задіяти і буряк. Її також необхідно подрібнити за допомогою терки. Однак, овочева заготівля без буряка може бути використана як для приготування борщу, так і для інших страв.

  3. До нарізаним овочам додаємо подрібнену зелень кропу, після чого все добре перемішуємо. За бажанням, кріп можна заморозити в окремому пакетику, щоб потім його можна було використовувати окремо.

  4. Перемішаний овочевий набір порційно викладаємо в поліетиленові пакетики, а, після, зав’язуємо його. Заповнені пакети поміщаємо в морозильну камеру і вже на наступний день заготовка з овочів для борщу буде повністю замороженою.

    Смачного!