Обожнюю це блюдо у всіх варіаціях. Поєднання грибочків з куркою ідеально, смак відмінний, всім без винятку, подобається, гості нахвалюють, домочадці лопають з превеликим задоволенням. Пропоную приготувати до обіду жульен з куркою і грибами, рецепт з фото в духовці на деку додаю для наочності. Все просто і дуже смачно! Приступаємо?
Нам знадобляться:
- цибуля ріпчаста – 1 шт.,
- гриби – 700 грамів,
- куряче філе – 200 грамів,
- рослинне масло – 3-4 ст. ложки,
- борошно – 2 ст. ложки,
- сметана 10% – 200 мл,
- вода -0,5 склянки,
- сіль, спеції
- кріп, петрушка – 1 пучок,
- сир твердий – 150 грамів.
Подивіться ще, як смачно приготувати м’ясо по-французьки з сиром, покроковий фото рецепт.
Рецепт приготування жульєну з куркою і грибами
Лук наріжте кубиками і обсмажте на олії.
Туди ж додайте нарізані кубиками гриби.
Куряче філе відваріть заздалегідь і наріжте на шматочки. Перекладіть курку в сковороду до грибів. Посоліть і перемішайте.
У сковороду насипте борошно.
Залийте сметану.
Залийте воду, додайте сіль і спеції. Перешкодьте, тушкуйте 5-7 хвилин. Соус перелийте в сковороду з грибами.
Засипте нарізану зелень і перемішайте.
Масу для жульєну перекладіть у жароміцних форму.
Зверху посипте тертим сиром і поставте форму в духовку на 10 хвилин на вогонь 170 градусів.
Наш жульен з куркою і грибами, запечений на деку в духовці, готовий, аромати стоять непередавані, терміново кличте домочадців до обіду!
Готувала Євгенія, смачного!

Пляжна мода - невід'ємна складова загальної модної індустрії. Кожна ...

Отже, ви вирішили з'їхатися. Що ж, це відповідальний і серйозний крок. Які ...

Середньостатистична жінка витрачає на збереження молодості шкіри чималу суму. ...

Одним з ефективних способів омолодження обличчя і тіла, усунення косметичних ...

Прогулюючись по сосновому лісі важко втриматися від того що б не зробити ...

Бувають моменти, коли немає сил чинити опір внутрішньої апатії. Стрілка ...