Жульєн з куркою і грибами: рецепт з фото в духовці на деку

Обожнюю це блюдо у всіх варіаціях. Поєднання грибочків з куркою ідеально, смак відмінний, всім без винятку, подобається, гості нахвалюють, домочадці лопають з превеликим задоволенням. Пропоную приготувати до обіду жульен з куркою і грибами, рецепт з фото в духовці на деку додаю для наочності. Все просто і дуже смачно! Приступаємо?

Нам знадобляться:

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.,
  • гриби – 700 грамів,
  • куряче філе – 200 грамів,
  • рослинне масло – 3-4 ст. ложки,
  • борошно – 2 ст. ложки,
  • сметана 10% – 200 мл,
  • вода -0,5 склянки,
  • сіль, спеції
  • кріп, петрушка – 1 пучок,
  • сир твердий – 150 грамів.

Подивіться ще, як смачно приготувати м’ясо по-французьки з сиром, покроковий фото рецепт.

Рецепт приготування жульєну з куркою і грибами

Лук наріжте кубиками і обсмажте на олії.


Туди ж додайте нарізані кубиками гриби.


Куряче філе відваріть заздалегідь і наріжте на шматочки. Перекладіть курку в сковороду до грибів. Посоліть і перемішайте.


У сковороду насипте борошно.


Залийте сметану.


Залийте воду, додайте сіль і спеції. Перешкодьте, тушкуйте 5-7 хвилин. Соус перелийте в сковороду з грибами.


Засипте нарізану зелень і перемішайте.


Масу для жульєну перекладіть у жароміцних форму.


Зверху посипте тертим сиром і поставте форму в духовку на 10 хвилин на вогонь 170 градусів.


Наш жульен з куркою і грибами, запечений на деку в духовці, готовий, аромати стоять непередавані, терміново кличте домочадців до обіду!

Готувала Євгенія, смачного!